Hvem er vi

HVEM ER VI

Alt om os

RYKKER

Undlader du at betale dine regninger vil du modtage en rykker pr. brev eller email fra enten NODECO eller den pågældende kreditor. Der bliver pålagt et rykker gebyr på 100 kr. for at sende en rykkerskrivelse. Gebyret skal du betale oveni det du skylder.

 INKASSOVARSEL

Har du modtaget en rykkerskrivelse og ikke betalt den rettidigt, vil du modtage et inkassovarsel fra NODECO. Her vil det fremgå at du har X antal dage til at betale dit udestående inden sagen overdrages til inkasso. Overholdes fristen ikke vil det være forbundet med yderligere omkostninger.

OVERDRAGELSE TIL NODECO

Hvis du ikke betaler efter inkassovarslet, bliver din sag overdraget til NODECO. Du vil herefter modtage en meddelelse fra os om at betale det du skylder. Kan du ikke betale bedes du tage kontakte til os så vi sammen kan finde en løsning på lige netop din situation.

INDKALDELSE TIL RETTEN

Har du fortsat ikke betalt din gæld eller lavet en tilfredsstillende aftale med os vil du blive indkaldt til at møde i retten. Du vil dog have en sidste mulighed for at betale. Hvis du ikke har indsigelser mod kravet, vil du blive dømt til at betale gælden. Omkostningerne til din gæld vil stige, da retten dømmer dig til at betale omkostningerne til retssagen.

DØMT TIL AT BETALE

Betaler du stadigvæk ikke, selvom du er dømt til det. Vil du blive indberettet til RKI og DBR, samt indkaldt til at møde i Fogedretten med henblik på at gøre udlæg i dine aktiver.

UDLÆG

Udlæg betyder at vi får prioritet i dine aktiver af værdi med henblik på at sælge dem. Dette foregår igennem Fogedretten. Fogedrettens behandling af din sag resulterer i yderligere omkostninger for dig.

[osmapper id=”1560″]