Inkasso

INKASSO

Overvågning af skyldnere

Nordic Debt Collection AS tilbyder at indberette nødlidende kundeforhold til Debitor Registret A/S samt til RKI-Kreditinformation A/S på vegne af vores kunder uden meromkostning. De fleste forretningsdrivende vil før eller siden komme ud for dårlige betalere.

Det vil sige, kunder, som enten betaler meget sent, eller som slet ikke betaler for den vare, de har fået til trods for gentagne rykkerskrivelser.

Inkasso kan være løsningen I langt de fleste tilfælde kan det godt betale sig at sende kunden til inkasso, så du kan frigøre tid og ressourcer til at passe din forretning og hente nye opgaver hjem og ikke bruge tiden på selv at agere inkasso selskab for at inddrive gælden hjem.

Afhængig af beløbets størrelse, er der forskellige inkasso løsninger. Du kan med fordel benytte en inkasso virksomhed, som kan føre sagen fra start til slut og blot holde dig orienteret om sagens gang, så du kan holde fokus på din virksomhed.

Vælg en sikker inkasso partner Nodeco har mange års erfaring med inddrivelse af gæld for små og store virksomheder og har arbejdet for mange brancher.

Du kan læse mere om Nodecos inkasso løsninger her på siden. Har du konkrete spørgsmål vedr. inkasso, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller vha. vores chat.