Kan du ikke forstå din gæld

FORSTÅ DIN GÆLD

Kan du ikke forstå din gæld?

JEG VIL GERNE STARTE MIN BETALING MED DET SAMME

Få gælden ud af verden hurtigst muligt. NODECO tilbyder en fleksibel løsning, hvor du kan komme i gang med at betale tilbage med det samme. Du kan enten betale hele beløbet af én gang eller dele betalingen ud i en størrelse, som passer dig. 

Du kan via dette link: Start en afdragsordning få tilsendt et betalingslink til fuld indfrielse eller den ønskede ratebetaling.  Herefter kan du nemt komme i gang med at få din gæld ud af verden. Linket giver dig mulighed for at betale direkte via din smartphone. Det bliver ikke lettere.

HVORFOR HAR JEG MODTAGET ET BREV FRA NODECO?

Du har modtaget et brev fra NODECO, fordi du enten har en ubetalt faktura eller har et lån, som er blevet opsagt. I begge tilfælde har virksomheden bedt NODECO om at varetage den fremtidige dialog med dig. Det er helt normalt at virksomheder fra hele verden benytter et firma som NODECO til at varetage sådanne sager, og du kan i samarbejde med os finde en løsning, som er tilpasset til din økonomi

LAV EN BETALINGSAFTALE TILPASSET DIN ØKONOMI

Det er vigtigt at få betalt sin gæld for at undgå unødvendige gebyrer og renter, men det er lige så vigtigt at det passer til din økonomi. Hos NODECO kan du få en betalingsaftale, der passer til din økonomi og samtidige sikrer at dine kreditorer får deres penge igen. Kontakt os i dag, for at få din gæld ud af verden samtidig med at din økonomi hænger sammen. Vi tror på, at medbestemmelse sikrer en god aftale for alle parter.

JEG HAR ALLEREDE BETALT GÆLDEN, HVAD GØR JEG?

Mener du, at gælden allerede er blevet betalt, er det vigtigt at du kontakter os på tlf. 70 20 27 55 eller via mail: info@nodeco.dk.
Når du kontakter os, er det vigtigt at du medsender din kvittering for betaling.

Vi vil herefter undersøge sagen, og selvfølgelig slette din sag, hvis betalingen er gennemført rettidigt.

Vær opmærksom på, at der kan gå op til 5 bankdage fra din betaling er foretaget, til din kreditor får bogført og informeret NODECO om indbetalingen.

Hvis du har brug for hjælp, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores sagsbehandlere.

KAN DU IKKE FORSTÅ DIN GÆLD?

I alle vores breve forsøger vi bedst muligt, at give dig det bedste overblik over din restgæld, men derfor kan der stadigvæk være behov for yderligere uddybning.

Du er derfor altid velkommen til at kontakte vores sagsbehandlere, hvis der er noget i din opgørelse, som giver anledning til spørgsmål.